Om oss

Dansvänligt liveband

Under hösten 2010 tog Cecilia ”Cissi” Andersson ett stort beslut – nu skulle hon göra allt hon kunde för att satsa på sången! Hon letade kontakter och frågade olika musiker om tips och råd. Hur skulle hon komma vidare?

 

Nätverkande är a och o, så en dag tog Cissi mod till sig och frågade en kvinna, som hon visste sjöng i ett dansband, om hon eventuellt visste något band som behövde en sångerska? Det visade sig vara en lyckoträff, hon visste precis.

Johnny Rasmussen fick en dag ett mail från sin f d sångerska. Hon skickade med en musik-fil på en okänd tjej som ville sjunga i ett dansband. ”Jag är inte intresserad”, tänkte Johnny och öppnade inte ens filen.

 

Efter några dagar eller så kunde han inte låta bli – han var för nyfiken. ”Tja, jag kan väl lyssna lite då… det kan ju inte skada”. Utan större förhoppningar slängde han så igång musik-filen där Cissi sjöng. Och blev hänförd!

Shoodix

 

Allt vi gör är live och på gehör. Vi är ett tajt team som älskar att sprida glädje, skratt och andra känslor med vår musik. Tveka inte att kontakta oss!

Johnny

 

Livespelande keyboardist som lärt sig allt han kan på egen hand. Efter många timmars envetet repeterande är han nu en mycket skicklig musikant.

Cissi

 

Sprudlande glad sångerska som har sjungit sedan 3 års ålder, allt mellan himmel och jord. Körer, sångpedagog och körledare har det blivit genom åren.